-
RSS

Siste innlegg

Morradi Scenen på Musikkfest i Oslo lørdag 2 Juni 2012
Morradi Scenen 2 Juni 2012
Folgefonna og Jondal
GSF, Prekestolen og Stavanger.
Velkommen til Bloggen vår

Kategorier

Norge på kryss og tvers
Sommeren 2012
Velkommen til Bloggen vår
drevet av

Min blogg

Morradi Scenen på Musikkfest i Oslo lørdag 2 Juni 2012

Musikkens dag - eller nå heter det Musikkfest Oslo, men det bare høres veldig feil ut, jeg liker mye bedre navnet Musikkens dag. Det er jo dagen da vi feirer Musikken - så altså sier jeg meg ikke enig, eller annerkjenner det nye navnet spesielt.

Musikkens dag iallefall, har en fantastisk scene som heter Morradi - det er her Hip Hop hedres i og i år hadde vi fått en helt egen dansescene å danse på - til stor glede for både gamle og unge.
Fra Perfect Position i Pipa, Brasil hadde vi med oss Fabiana og Edimar, som har ligget i hardtrening med Inferno B-Boys fra The Planet på Vestli aktivitets-senter til et show det kom til å ryke av, og det gjorde det også.

Morradi Scenen 2 Juni 2012

Barnas Prosjekt vil veldig gjerne invitere alle til en fantastisk dag på Morradi scenen på Musikkens dag.
Scenen ligger på Kontraskjæret ved Akershus Festning.
Vi har fått vår helt egen scene i år, hvor vi skal danse til artistene, lære bort dansetrinn til de som ønsker det, dele ut gratis klemmer og selge våre t-skjorter.
Fabiana og Edimar fra Perfect Position har trent med de fantastiske Inferno B-Boys fra The Planet på Vestli aktivitetssenter, showet blir garantert et uforglemmelig forykende show og om dere er i Oslo bør dere ikke gå glipp av dette.

Folgefonna og JondalEtter å ha danset på Stord, Fitjard, Haugesund, ett busskiftet i Bergen, enda et busskiftet til en kjempe koselig bussjåfør, han ville gjerne bli sponsor til prosjektet. Han skulle ta oss det siste stykket til båten, båten over hardangerfjorden, over til Jondal.

Jondal er nærmeste tettsted til Folgefonna. Vi gikk av båten å hadde fått beskjed av Pål Bengtsen som driver Folgefonna Campen, om å vente på en kar som skulle komme å hente oss.

GSF, Prekestolen og Stavanger.


Perfect Position iProjeto Das Criancas aka Barnas Prosjekt, reiser gjennom fantastiske Norge på eventyr og til innsamling av sponsorer så barna i Pipa for alltid vil ha et eget sted som bare er deres. 

Lørdag 18 Juni var en stor dag. En dag hvor gamlebyen stolt kunne vise til at de vant. Etter mange års blod, svette å tårer har jeg blitt fortalt. Det finnes nå egne klubblokaler for Gamlebyen Sport og Fritid og selveste åpningen fant sted lørdag den 18 Juni.

Velkommen til Bloggen vår

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Perfect Position in Spikersuppa, Oslo, Norway
Vålerenga in Spikersuppa the 28th of May 2011. Edimar, Adailton and Wagner Bocao.
Edimar, Adailton, Wagner og Merete har tatt turen til Norge for å skaffe nok sponsorer til å fortsette vår virksomhet i Pipa Brasil.