-
RSS

Siste innlegg

Morradi Scenen på Musikkfest i Oslo lørdag 2 Juni 2012
Morradi Scenen 2 Juni 2012
Folgefonna og Jondal
GSF, Prekestolen og Stavanger.
Velkommen til Bloggen vår

Kategorier

Norge på kryss og tvers
Sommeren 2012
Velkommen til Bloggen vår
drevet av

Min blogg

Morradi Scenen på Musikkfest i Oslo lørdag 2 Juni 2012

Musikkens dag - eller nå heter det Musikkfest Oslo, men det bare høres veldig feil ut, jeg liker mye bedre navnet Musikkens dag. Det er jo dagen da vi feirer Musikken - så altså sier jeg meg ikke enig, eller annerkjenner det nye navnet spesielt.

Musikkens dag iallefall, har en fantastisk scene som heter Morradi - det er her Hip Hop hedres i og i år hadde vi fått en helt egen dansescene å danse på - til stor glede for både gamle og unge.
Fra Perfect Position i Pipa, Brasil hadde vi med oss Fabiana og Edimar, som har ligget i hardtrening med Inferno B-Boys fra The Planet på Vestli aktivitets-senter til et show det kom til å ryke av, og det gjorde det også. De danset først til sin egen koreografi som satt som støpt og deretter ble det freestyle til "vår" egen artist Dizzet - han heter Dizzet God-Stemning på facebook og det preget både artist og danse scenen. Dizzet laget i 2010 en egen sang til oss som heter "The Streetz" og han fremførte låten sammen med Hemugen. Hemugen var speaker på festen vår på GSF i August i fjor som også sørget for at vi ingen andre speaker vil ha i all fremtid.  Da de fremførte låten fikk vi opp dansere fra 2 år og opp på scenen, som viste frem de de hadde lært både hjemme i stua og iløpet av dagen. En helt spesiell dag for Barnas Prosjekt. I år har vi som kjent fått vårt helt eget telefonnummer som alle kan støtte oss med en hundrelapp via å sende en SMS med kodeord "Pipa" til 2401, man kan også gå inn som måndelig sponsor på 100 Kroner ved å skrive kodeord "Pipa Start" til 2401 også, tilsammen fikk vi 2 hundrelapper og en ny månedlig sponsor så det er jo en start vi gleder oss over.
Etter showet vårt gikk vi alle sammen og delte ut gratis klemmer til alle i publikum, jeg tror det var mange som satt pris på en klem, det skal så lite til å å glede mange men mest av alt tror jeg både Inferno B-Boys og Fabiana og Edimar var de som gledest seg mest. Tilbakemeldingene var overveldenen og så mye kjærlighet som ble spredt på så kort tid var nydelig å oppleve. Tror ikke dette er siste gang Barnas Prosjekt er med på å dele ut gratis klemmer.
Tusen takk til Trude og Merete samt alle de fortryllende menneskene som sørger for at Morradi scenen er så stemingsfylt som den er år etter år. Her står det et drivjern av frivillige bak som elsker å glede andre med god Hip Hop musikk og kjærlighet en hel dag hvert år og nesten alle fra i fjor var å se i år også. Det er mange som koser seg glugg ihjel på Morradi scenen og det trenger man ikke være der lenge for å se. Mange kommer innom og mange er der hele dagen. Det er en fryd for oss i Barnas Prosjekt å få være med på dette.

Hvis du ønsker og kan støtte oss, månedlig eller med et engangbeløp send enten kodeord "Pipa" for 100 NOK som engangsbeløp eller kodeord "Pipa Start" for 100 NOK i mnd som blir trekt fra telefonregningen hver mnd, til tlf 2401. Eller gå inn på donasjons siden vår her på hjemmesiden vår, og registrer deg. Tusen takk, en liten 100 lapp er bare en kaffe og en avis her til lands men kan bety så veldig mye mere for oss i Brasil.

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.
Morradi scenen 2012
Vi kan desverre ikke vise hele koreografien, da vi skal opptre på Mini Mela på Torsdag 7 Juni 2012, men den kommer senere... www.barnasprosjekt.no


2 Kommentarer på Morradi Scenen på Musikkfest i Oslo lørdag 2 Juni 2012:

Kommentarer RSS
jarle on 3. juni 2013 15:26
Takk for flott musikk,,Veldig bra på lørdag,,,men glemte en brun sekk med div nøkler + en del smånips..på gresset,, HAR DERE FUNNET DEN SÅ VÆR SNILL Å GI BESKJED
Svar på kommentar


mighty students on 3. desember 2013 13:21
S'il ya une fête au Brésil que j'apprécie vraiment le plus, ce serait Festival de musique du pays de la première. Tous les plus grands danseurs et chanteurs fusionnent sur ​​le rythme et la musique.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Webside drives av  Vistaprint